Kantoor Techman Robot in Nederland • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Kantoor Techman Robot in Nederland

Techman Robot heeft haar eerste verkoopkantoor in Europa geopend; in Alblasserdam. Het bedrijf in cobots heeft er een kantoor voor directe services en trainingen en een overslaglocatie voor voorraden.

Met een plek in Nederland kan het bedrijf effectief reageren op groeiende behoeften van partners en klanten uit Europa.

Het kantoor kan ook plaatelijke activiteiten ondersteunen die intersse hebben in het implementeren van robotoplossingen.

‘Ideale locatie’

“Van hieruit zitten we niet alleen dicht bij onze Benelux-partners, maar ook dichter bij de andere Europese landen, dus is het een ideale locatie voor ons”, zegt Judy Chang, wereldwijde verkoopdirecteur van Techman Robot.

Techman Robot stelt sinds haar ontstaan in korte tijd een van de grootste merken voor indutriële cobots te zijn geworden.

Met de snelle ontwikkeling van Industrie 4.0, heeft Techman Robot in veel Europese markten succesvol voet aan de grond gekregen. In Nederland gaat het om Valk Welding in Albasserdam.

Volgens de International Federation of Robotics is de cobotmarkt het snelst groeiende segment van industriële automatisering.

Groeipotentieel

De markt wordt naar verwachting 10 keer zo groot en groeit uit tot 34% van de totale omzet in industriële robotisering in 2025.

Techman Robot zal industrieën blijven assisteren richting de toekomst van smart manufacturing and factory automation.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven