Joop van Zanten Staalservice bestaat 50 jaar • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Joop van Zanten Staalservice bestaat 50 jaar

Joop van Zanten Staalservice viert het 50-jarig bestaan

Dit jaar bestaat het familiebedrijf Joop van Zanten Staalservice 50 jaar.  Behalve dat er gedurende het hele jaar door, verscheidene activiteiten rondom dit feestelijke feit georganiseerd zijn, stond het tweede weekeinde van september volledig in het teken van dit gouden jubileum. Met op vrijdag een open dag voor klanten, toeleveranciers en prospects en op zaterdag voor partners, familieleden, vrienden en omwonenden.

Medewerkers in (speciaal voor deze dagen) mooi blauw gestoken kleding, gaven tijdens rondleidingen tekst en uitleg over de werkzaamheden en diensten van het bedrijf. Na de rondleiding  konden de gasten een interview met de huidige eigenaren bekijken, waarin toelichting werd gegeven op ‘het geheim van Joop van Zanten Staalservice’.  Een film waar door broer en zus een inkijkje werd gegeven in het verleden, het heden en de toekomst. Waarna, op het tot feestplein omgetoverde gedeelte van de bedrijfshal, een toost op het 50-jarige bedrijfsjubileum werd uitgebracht.

1966

In de zomer van 1966 begon vader Joop van Zanten met het snijden en knippen van staalplaat. Vanaf 1991 runnen zijn kinderen, Arie van Zanten en Hanneke Blankesteijn – van Zanten, de organisatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven