Nieuws

Jetstream Tooling-schachten voor ISO-draaien

Seco Tools breidt de Jetstream Tooling Integrated (Jeti)-technologie uit met een compleet assortiment schachten voor ISO-draaien. Deze gebruiksvriendelijke interne koeltechnologie verlengt de standtijd en verkort de instel- en richttijden. Dit is mogelijk dankzij het nieuwe klemontwerp met enkele schroef en de afwezigheid van externe slangen.

Door hogedruk koelmiddel direct in de snijzone te plaatsen, zorgt Jeti-technologie voor optimale spaancontrole en temperatuurregeling.

Tweede koelvloeistofuitlaat

Voor verdere procesoptimalisatie hebben schachten die zijn uitgerust met Jetstream Tooling Duo een tweede koelvloeistofuitlaat vanaf de vrijloopzijde. Deze kan afhankelijk van de vereisten voor de verwerking van onderdelen worden in- of uitgeschakeld.

Hogere snijgegevens

Op deze manier kunnen fabrikanten veel hogere snijgegevens gebruiken zonder dat dit van invloed is op de veiligheid van de toepassing voor elke ISO-S-, ISO-M- of ISO-P-draaitoepassing.

Het uitgebreide assortiment Jeti voor algemene ISO-schachten is voor het eerst geïntroduceerd voor MDT-, X4-, 150.10- en Snap-Tap-schachten en omvat 182 nieuwe producten voor alle inch-, metrische en Seco-Capto-schachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven