Jan Bolk 45 jaar bij Boessenkool • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Jan Bolk 45 jaar bij Boessenkool

Vandaag is Jan Bolk, bedrijfsleider afdeling verspanen, 45 jaar in bij Boessenkool in Almelo. 9 Augustus 1965 treedt de dan vijftienjarige Jan Bolk in dienst bij de machinefabriek. In de loop van de jaren uitgegroeid tot een bekende verschijning in de metaalindustrie door zijn inventiviteit en probleemoplossend vermogen

Als allround metaal-vakman groeide Jan Bolk hij naar de functie van bedrijfsleider verspanen. Die functie is inmiddels ook al weer achttien jaar op zijn lijf geschreven.  Zoals de mensen van Boessenkool zeggen: ”Jan is zeker een van de belangrijke grondleggers en drijvende krachten achter de topvorm waarin steeds weer techniek van formaat de fabriek van Boessenkool verlaat”.

Jan Bolk Boessenkool

Jan Bolk in zijn element. Hier ca. 35 jaar geleden aan een old-timer bewerkingsmachine. Nog steeds is Bolk het liefst in de fabriek bovenop het productieproces (foto’s: Boessenkool)

 

Jubileumreceptie

20 augustus 2010 zal in het Theater Hotel te Almelo van 15.00 – 17.00 uur een jubileumreceptie aan Bolk worden aangeboden. Relaties van Boessenkool en Bolk kunnen hem dan feliciteren met zijn 45-jarig dienstverband. 

personeelsadvertentie Boessenkool

Personeelswerving uit de tijd Jan Bolk 45 jaar geleden begon bij Machinefabriek Boessenkool

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven