Nieuws

Itam solutions naar BIC

Itam Solutions kiest voor Brainport Industries Campus (foto: Bart van Overbeeke).

Itam solutions kiest Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven als nieuwe hoofdlocatie voor het Managed Services team en het Innovatie team (30 medewerkers). Zo wil het bedrijf optimaal gebruikmaken van het innovatieklimaat dat BIC hen kan bieden.

“Bij BIC heb je de juiste ruimte en wisselwerking van een mooi netwerk van innoverende bedrijven om door te kunnen groeien,” zegt managing director Simone van Sambeek.

Itam solutions is een databedrijf met kennis, expertise en kerncompetenties dat klanten wil laten groeien op het gebied van IT & Software Asset Management (Itam).

Het brengt proactief advies uit aan verschillende afdelingen binnen een bedrijf. Denk hierbij aan ICT, finance, inkoop, security, HR en legal. Het bedrijf is onafhankelijk van softwareaanbieders, zodat klanten objectief en eerlijk advies krijgen.

‘Follow the data’

De verhuizing naar BIC past volgens Itam solutions in de ontwikkeling die het bedrijf de afgelopen tijd heeft doorgemaakt, van ‘Follow the money’ naar ‘Follow the data’. Klanten en partners bevinden zich voornamelijk in het Enterprise-segment; enkele daarvan zijn eveneens bij BIC gevestigd.

“Onze IT Asset Management (Itam) consultants zetten de grote hoeveelheden data die wij voor klanten verzamelen om in waardevolle informatie voor andere afdelingen”, aldus Van Sambeek.

Het bedrijf heeft vestigingen in Eindhoven en Hoofddorp, is een gecertificeerd ‘Great Place to Work’ en drievoudig winnaar van de FD Gazelle Award.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven