Inventaris Gieterij van Voorden onder de hamer • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Inventaris Gieterij van Voorden onder de hamer

Kavel 5: CMS PMB 48-48 TUCO 5-assige cnc zandfrees (foto: Troostwijk Auctions).

De complete inventaris van het failliete Gieterij Van Voorden uit Zaltbommel, waaronder 6 smeltovens, 5 las- en snijmachines, 1 freesmachine, 9 slijpmachines, 1 zaagmachine, 4 straalmachines en een kotterbank, wordt op dit moment online geveild bij Troostwijk Auctions.

Het gaat in totaal om 718 kavels, waaronder Inductotherm 6-pans Inductie smeltovens, Heattec gloeioven, CMS 5-assige CNC-zandfrees (foto), Friggi CNC-portaal-bandzaagautomaat, Segab vormzand breek-/regeneratie-installatie, Andromat elektro-/hydraulische slijpmanipulator en een Pangborn Shot Blast straalmachine.

Verder staan er op de kavellijst diverse doorloop-vormzandmixers, diverse gietpannen, spanencentrifuge, Van den Berg en Demag bovenloophalkranen 5 t/m 40 ton, bedrijfswagens, hef- en reachtrucks, een schranklader, hijsmateriaal en diverse gereedschappen.

Scheepsschroevenbouwer 110 jaar oud

Van Voorden foundry is in december failliet verklaard en in februari overgenomen door UTB Industry uit Waalwijk. Gieterij Van Voorden die als een van de weinige gieterijen rvs-scheepschroeven produceerde, bestond 110 jaar. UTB Industry nam de machines en de complete inventaris over om die te vermarkten. Dat gebeurt nu met de online veiling.

Meer informatie over de online veiling

Bekijk de complete lijst met kavels op Troostwijk Auctions

De veiling is open voor biedingen. Kijkdagen zijn op 22 april en op 25 april aan de Bossekamp 6, 5301 LZ in Zaltbommel. Dat is ook de afhaallocatie.

Op 26 april sluit de online veiling. Voor de kavels gelden verschillende sluitingstijden.

Voorwaarden (Troostwijk Auctions)

Geïnteresseerden die willen bieden, moeten eerst inloggen. Bezoekers aan de kijk- en uitleverdagen dienen minimaal 18 jaar te zijn. Ook moeten ze zich kunnen identificeren.

Uitleveren geschiedt uitsluitend via een uitleverschema. Dit wordt op werkdagen binnen 24 uur na het ontvangen van de koopovereenkomst bekendgemaakt.

Tijdens de uitleverdag is een vorkheftruck met chauffeur beschikbaar, die kosteloos gebruikt kan worden. De maximale hefcapaciteit bedraagt 2,5 ton.

Gebruik van de vorkheftruck geschiedt op eigen risico. Daarnaast kunnen er wachttijden optreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven