Intuïtieve besturing bij Style op Techni-Show • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Intuïtieve besturing bij Style op Techni-Show

”Op de Techni-Show zullen we een CNC besturing presenteren die qua gemak en gebruikersvriendelijkheid zijn gelijke niet kent.” Aldus directeur Wouter van Halteren van Style High Tech. Intuïtief programmeren is het sleutelwoord.

Van Halteren: “Wij merken in gesprekken met onze klanten dat men nog steeds veel moeite heeft om  voldoende technisch geschoold personeel aan te trekken. Onze Style 4.0 besturing speelt daar op in. We hebben de besturing zo ontwikkeld dat ook mensen zonder een CNC achtergrond na één dag al met een Style machine kunnen werken”. Op de video hieronder vertelt Wouter van Halteren tijdens de vorige Techni-Show 2010 over de besturingen van Style.

 

 

Modellen

“Om dit te bewijzen gaan we door met de actie die we een tijdje geleden gestart zijn. We gaan ‘fashion-modellen’ Elaine en Jenny, op basis van één dag training, de beursdemo’s van de Style CNC machines met de nieuwe besturing laten verzorgen. Ons gaat het er om dat je de markt op een ludieke maar overtuigende manier duidelijk maakt hoe ongelofelijk makkelijk het nieuwe intuïtieve programmeren is en wat voor voordelen je daardoor kunt behalen! Het is echt nauwelijks moeilijker dan het bedienen van een smartphone”.

 

Upgraden

”Waar we tijdens de ontwikkeling rekening mee hebben gehouden is het feit dat bestaande gebruikers van de Style machines ook moeten kunnen meeprofiteren van deze nieuwste ontwikkeling en hun besturing kunnen laten upgraden. In feite betekent dit dat een klant die in bijvoorbeeld 2001 een machine bij ons heeft gekocht alsnog met deze nieuwste besturing kan werken op zijn draai- of freesbank”.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven