Ga naar hoofdinhoud

‘Introduction to Additive Manufacturing’

Perron038.


De Perron038 Academy in Zwolle houdt op 22 februari een kennissessie ‘Introduction to Additive Manufacturing‘. Tijdens dit event vertellen deskundigen meer over de nieuw te bouwen Fabriek van de toekomst met daarin het Additive Manufacturing lab.

Verder gaan Jaap Bulsink en Jimmy Gies van K3D in op lasdraad als basismateriaal voor 3D-metaalprinten. Volgens hen een toegankelijke technologie om te starten met 3D-metaalprinten. Zij delen hun ervaringen uit de praktijk.

Toepassing koud spuiten

Klaas Rozema van Titomic vertelt over de specifieke toepassing van koud spuiten waarbij vrijstaande onderdelen kunnen worden vervaardigd of functies op bestaande componenten kunnen worden ontwikkeld. Het biedt daarmee interessante mogelijkheden voor het vervangen van beschadigde of versleten onderdelen.

Nieuwe 3D-metaalprinter

Verder wordt de nieuwe 3D-metaalprinter van Windesheim geïntroduceerd. Onderzoeker Tommie Stobbe vertelt over de nieuwe mogelijkheden die de M2 Series 5 van GE Additive biedt. Deze 3D-metaalprinter vervangt die EOS M400, die in 2020 werd geïnstalleerd.

Het is een signaal richting de aftrap van het Sprong-project Industrieel Additive Manufacturing Metaal (Iamm).

De middagbijeenkomst is voor iedereen die geïnteresseerd is in additive manufacturing. “Of je nu engineer, projectmanager, recruiter of marketeer bent: samen maken we de toekomst”, geven de organisatoren aan.

Meer informatie en aanmelden:

Introduction to Additive Manufacturing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven