Interessante projecten voor Boessenkool • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Interessante projecten voor Boessenkool

Machinefabriek Boessenkool in Almelo heeft onlangs een aantal nieuwe interessante opdrachten binnen gekregen. Boessenkool is met name actief voor groot formaat werkstukken in enkelstuks of kleine series.

Eindgebruiker NAM zocht een partij die gespecialiseerd is in het nauwkeurig en gecertificeerd oplassen en bewerken van stoominjectie blokken. Deze stoominjectie blokken voor de zogenaamde steaminjection X-mas Trees kunnen oude olievelden tot op de laatste druppel leeg halen. Met stoom wordt de druk extra opgevoerd waardoor de laatste olie vloeibaar wordt en naar boven gehaald kan worden.

Boessenkool fabriek

De fabrieksgebouwen van Boessenkool liggen inmiddels vol met werk. Nog dit jaar, maar ook in 2014 zullen belangrijke capaciteitsuitbreidingen worden gerealiseerd (foto’s: Boessenkool)

 

Defensie

Een andere actuele en interessante opdracht is het in co-productie maken van nieuwe onderstellen voor radarsystemen. Hierbij wordt o.a. gekeken naar het gebruik van nieuwe materialen en de mogelijkheden die deze nieuwe materialen bieden ten opzichte van gebruikelijke materialen. Radarsystemen vereisen een hoge precisie, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven