Interessante lezingen bij RapidPro 2014 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Interessante lezingen bij RapidPro 2014

De RapidPro 2014 dat eind februari in Veldhoven plaatsvindt bevat dit jaar een congresprogramma dat een aantal interessante lezingen over rapid prototyping en additive manufacturing geeft.

De lezingen dit jaar zullen o.a. gaan over unieke toepassingen van 3D-printen voor industrieel MKB, additive manufacturing applicaties in vliegtuigmotoren, innovaties voor digitale fabricatie, additive manufacturing in de medische technologie en digitaliseren in de tandheelkunde.  

Euromold 2013 in Frankfurt (D) Fraunhofer microstructuren.JPG

3D-geprinte microstructuren van Fraunhofer, gezien op de Euromold in Frankfurt (foto’s: Tim Wentink)

 

Rapid Pro Industrial

De RapidPro is dit jaar voor het eerst opgedeeld in een beurs voor industriële toepassingen (RapidPro Industrial) en toepassingen voor thuisgebruik (Rapid Pro Home Professional). De RapidPro Industrial biedt een platform voor exposanten die hun aanbod van hoogwaardige apparatuur, software en diensten tentoonstellen. Zo zijn fabrikanten van industriële 3D kunststof-, metaal- en keramiekprinters present en er zal de nodige apparatuur te vinden zijn voor het scannen, meten en digitaliseren. U kunt zich gratis aanmelden voor de RapidPro 2014 dat plaats vindt op 26 en 27 februari in NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven