Nieuws

Interactieve pdf’s Machining Navigator

Seco Tools introduceert een nieuwe intelligente functie voor de Machining Navigator. Met interactieve pdf-pagina's krijgen gebruikers snel toegang tot aanvullende productinformatie en ondersteuning die verder gaat dan de traditionele catalogus. Ook kunnen ze met de nieuwe functie snel producten bestellen.

De interactieve pagina's van de Machining Navigator zien er hetzelfde uit als de pagina's van een standaard interactieve pdf of flipbook, maar bieden extra mogelijkheden.

Zo hebben gebruikers snel toegang tot de cataloguspagina van een specifiek productassortiment door op de naam van het product in de inhoud te klikken.

Er hoeft niet meer gezocht te worden in meerdere catalogi, brochures en webpagina's. In plaats daarvan gaat de gebruiker nu met een paar kliks naar de interactieve cataloguspagina van het product voor gedetailleerde informatie en nuttige links.

Links geïntegreerd

Op de pdf-pagina's van de Machining Navigator zijn links naar secotools.com geïntegreerd voor een meer gedetailleerde presentatie van elk Seco-product en ondersteuning. Zo vindt de gebruiker voor een specifieke behoefte het beste gereedschap. Ook kunnen ze er bestellen.

Dankzij de interactieve functionaliteit is een eigen flipbook samen te stellen door pagina's te selecteren en zo een gepersonaliseerd overzicht van producten aan te maken. De gebruiker kan dit flipbook verzenden per e-mail, uitprinten of downloaden voor toekomstige referentie.

Meer info

Interactieve pagina's van de Machining Navigator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven