Ga naar hoofdinhoud

Integratie Olympus All In in Biesheuvel Groep

Biesheuvel Groep heeft zich versterkt met de acquisitie van Olympus All In uit Zwolle. (foto: Biesheuvel Group)

Biesheuvel Groep heeft zich versterkt met de acquisitie van Olympus All In uit Zwolle, specialist in veiligheid, ergonomie en representatieve bedrijfskleding. Naast gespecialiseerd Safety Distributeur is Olympus All In ook importeur van een aantal relevante merken. De safety-specialisatie wordt binnen Biesheuvel Groep regionaal gecombineerd met Safe&Sure. De dagelijkse leiding van Olympus All In blijft in handen van André de Gunst.

Omzetmatig zijn Olympus All In en Safe&Sure gelijk in grootte en beiden bedienen dezelfde doelgroepen. Met deze stap verdubbelt Biesheuvel Groep dus in één keer haar marktaandeel in PBM/safety. Zwolle wordt de hub voor het bewerken van Noordoost- en Midden-Nederland en vanuit Etten-Leur worden Zuid-Nederland en België bediend.

Groei
André de Gunst: “Na jarenlang aan Olympus All In gebouwd te hebben, zijn we gaan nadenken over hoe we verder moesten. We kwamen erop uit, dat het ideaal zou zijn om zelfstandig als Safety specialist te kunnen opereren binnen een groter vestigingennetwerk. Onze groei vereist een volgende stap te maken. De nieuwe situatie binnen Biesheuvel Groep voldoet uitstekend aan onze groei wens.”
Meino Noordenbos: “Biesheuvel Groep heeft ervaring in de gespecialiseerde Safety-markt en wij weten wat er speelt. Eerdere acquisities zoals Safe&Sure en Voerman Nijmegen zijn vlot in ons bedrijf geïntegreerd. Klanten, leveranciers én medewerkers zien de meerwaarde van een echte Safety specialist. Dat maakt ons sterker bij de klant en leidt tot nieuwe groeimogelijkheden. Het Olympus All In team gaat dat met ons ervaren. Wij hebben er alle vertrouwen in dat André de Gunst en zijn team zich binnen Biesheuvel Groep als Safety-specialist goed kunnen ontwikkelen.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven