Nieuws

Inschrijving TechniShow Awards start weer

De uitreiking van de TechiShow Awards in 2016 (foto: Metaal Magazine).

Bedrijven kunnen zich inschrijven voor de TechniShow Innovation Awards 2018. Deze wedstrijd staat open voor bedrijven die deelnemen aan TechniShow 2018 en die een vernieuwend of nieuw product of een vernieuwde aanpak hebben ontwikkeld voor wat betreft proces, materialen en/of technieken. De innovatie moet leiden tot een significante verandering in economische en/of maatschappelijke zin.

De TechniShow Awards voor volgend jaar zijn compleet vernieuwd, sinds de laatste editie in 2016. FPT-Vimag, merkeigenaar en beursorganisator van de TechniShow, heeft besloten tot een transparante beoordeling van de awards. Ook zijn er verschillende categorieën waarin exposanten hun innovatie kunnen inschrijven. Bovendien is de naam nu veranderd in TechniShow Innovation Awards.

4 categorieën

De awards zijn onderverdeeld in 4 categorieën. Voor 2018 zijn dit: Made in Holland; Nieuw op de Nederlandse markt; Commerciële innovatie en de Publieksprijs.In elke categorie wordt een award uitgereikt aan de innovatie die het hoogst scoort op een aantal factoren, zoals de mate van innovatie en de maatschappelijke en/of economische toegevoegde waarde.

Ook de uitreiking van de awards verloopt nu anders. De prijsuitreiking vindt niet meer plaats aan de vooravond van TechniShow, maar een aantal weken voor TechniShow. Hierdoor ontstaat er ruimte om nog meer media-aandacht te genereren, voordat de winnaar uiteindelijk bekend wordt gemaakt. Tevens kunnen genomineerden die tijd gebruiken voor eigen marketingactiviteiten.

Inschrijven

Ondernemers die deelnemen aan de TechniShow 2018 en die een innovatie hebben die zo onderscheidend is dat deze de TechniShow Innovation Award verdient, kunnen de innovatie nu inschrijven. Inschrijven is mogelijk tot en met 8 december 2017.

De winnaars van de awards worden medio februari 2018 bekendgemaakt tijdens het uitreikingsevent. De TechniShow vindt volgend jaar plaats van 20 tot en met 23 maart 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven