Inschrijving Techni-Show Awards 2012 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving Techni-Show Awards 2012

Exposanten van Techni-Show 2012 kunnen zich tot en met 11 november inschrijven om mee te dingen naar de Techni-Show Innovatie Award 2012. De strijd gaat om de vakprijs voor het meest innovatieve product, de publieksprijs en de Made in Holland Award. De vakprijs kent een platina, gouden en zilveren award.

De jury- en publiekswinnaars worden bekendgemaakt op de eerste beursdag van Techni-Show 2012, van 13 tot en met 16 maart in Jaarbeurs Utrecht. De genomineerden voor Techni-Show Innovatie Award 2012 worden tijdens de persbijeenkomst op donderdag 12 januari bekendgemaakt. Bezoekers van Techni-Show krijgen daarna de kans om te stemmen op de genomineerden voor de publieksprjs.

 

Jury

De jury van de vakprijs voor de Techni-Show Innovatie Awards bestaat uit:

– Reinold Tomberg, hoofdredacteur Metaal Magazine

– Rolf Elling, hoofdredacteur Vraag en Aanbod en Verbindingstechnieken

– Franc Coenen, freelancer en hoofredacteur madeineurope.nu

– Eric Weustink, hoofdredacteur MetaalNieuws

– Bart Meijer, Lector productie- en procesinnovatie Saxion Hogeschool

– Frans van der Brugh, branchemanager Koninklijke Metaalunie

– Harry Steunenberg, uitgever Techni-Show Magazine

 

Winnaars 2010

Inschrijven voor de Techni-Show Awards 2012 kan nog tot en met vrijdag 11 november 2011 via www.technishow.nl/awards. Hier is ook meer informatie te vinden over de spelregels en beoordelingscriteria. De vakprijs van de Techni-Show Innovatie Awards in 2010 kwam terecht bij Trumpf Nederland die de platina award kreeg voor de Trubend 7036 afkantpers (foto bij intro van dit bericht) die volgens de jury uitblonk in ergonomie. De RHP 800 voor het bewerken van materialen tot een hardheid van HRC 65 van Röders, ingestuurd door Dymato, was goed voor goud. De zilveren prijs ging naar het Bokhoven Tool Management  voor het FCS opspansysteemInterlas won de publieksprijs met de Virtual Welding Fronius, simulatiesoftware om mee te leren lassen. De lenzenmachine van ART Groep, de FocusSpec, was goed voor de Made in Holland Award

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven