Inno-metaal neemt Koridon over • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Inno-metaal neemt Koridon over

Directie Inno-metaal (links) en directie Koridon (rechts).

Inno‐metaal uit Eindhoven en  Koridon Industriële Plaatbewerking uit Zaandam gaan samen verder. Met deze samenwerking is volgens beide bedrijven verdere groei te verwezenlijken en ontstaat een groep die focus brengt in haar activiteiten. Zowel Inno‐metaal als Koridon Industriële Plaatbewerking gaan onder de eigen naam en onder de huidige eigen directie verder.

Koridon was op zoek naar een partij die continuïteit voor de lange termijn kon bieden. Die werd gevonden in Inno-metaal. Hiermee komt een strategische samenwerking tot stand die beide partijen graag wilden.

Partner die precies past

Ton Koridon (directeur Koridon): “Na ruim 35 jaar dit geweldige bedrijf mede mogen te helpen opbouwen hebben wij de partner gevonden die precies bij onze normen en waarden past en met dezelfde technische drive fantastische producten voor onze gemeenschappelijke‐ en nieuwe klanten kunnen maken.”

Invullen groei-ambitie

 “We zijn blij om samen met Koridon te kunnen gaan werken aan het verder invullen van onze groei-ambitie”, zegt directeur Anouk Manders van Inno. “We gaan er samen een succes van maken.”

Continuïteit geven

“Fijn om deze geweldige partner te hebben gevonden”, stelt commercieel directeur Rob Beltman van Koridon, “waarmee we continuïteit aan ons bedrijf en onze mensen geven en gezamenlijk met groot vertrouwen de uitdagingen van nu en in de toekomst aan kunnen gaan.”

Perfecte aanvulling

“Koridon is een mooi bedrijf en de perfecte aanvulling voor Inno”, aldus directeur Gertjan van den Hazelkamp van Inno. “We hebben veel zin om deze samenwerking naar de toekomst verder vorm te geven.”

Beide partijen zullen “met veel ambitie en enthousiasme” de samenwerking de komende tijd verder vorm geven. Ze gaan samen de krachten bundelen, daarmee de markt benaderen en de al bestaande relaties nog beter van dienst te kunnen zijn.

Koridon Industriële Plaatbewerking

Koridon Industriële Plaatbewerking is gevestigd in Zaandam. Het familiebedrijf is met ongeveer 30 medewerkers in ruim 35 jaar uitgegroeid tot moderne toeleverancier in de Nederlandse plaatbewerkingsindustrie.

“Belangrijkste kenmerken van ons bedrijf zijn onze knowhow, hoge kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en grote mate van flexibiliteit. Daarnaast worden wij gewaardeerd om het meedenken en terugkoppelen van oplossingen, heldere communicatie en persoonlijke aandacht.”

Inno-metaal

Inno‐metaal & Inno‐assembly is gevestigd in Eindhoven. Het is met 140 medewerkers toeleverancier in diverse markten, vooral in de medische industrie.

Inno ontwerpt en produceert specialistisch fijn plaat‐ en laswerk en complete modules inclusief assemblage. Het bedrijf is actief als systeem integrator in ‘sheet‐metal based mechatronics’ met een moderne in‐house seriefabricage.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven