Nieuws

Indutrade breidt uit met Zijtveld Grijpers

2
Vertegenwoordigers van Indutrade Benelux en Zijtveld Grijpers heffen het glas na het tekenen van de overname-overeenkomst (foto: Indutrade).
Indutrade Benelux heeft Zijtveld Grijpers uit ’s-Gravenland overgenomen. Dit bedrijf is sinds 1995 actief als fabrikant van een complete lijn grijpers. Het assortiment omvat twintig modellen met een massa van 75 kg tot en met 15 ton, allemaal ‘made in Holland’.

Het pakket van Zijtveld Grijpers bestaat uit sorteergrijpers, sloop-/sorteergrijpers, boomgrijpers, grondgrijpers, baggergrijpers, poliepgrijpers en verlenggieken voor recycling, bouw en weg- en waterbouw.

Sorteergrijpers

De laatste tien jaar heeft het bedrijf zich vooral gespecialiseerd op het gebied van sorteergrijpers. Het gehele assortiment wordt door Zijtveld Grijpers zelf ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in de in 2007 in gebruik genomen fabriek.

Met de recente overname van Zijtveld Grijpers groeit de technische bedrijvenfamilie Indutrade Benelux gestaag door. De Benelux-vestiging van de Zweedse Indutrade groep focust op acquisities van goed geleide, winstgevende bedrijven die technische (niche) producten verkopen. Onder meer Hitma, ATB Automation, EPG Hydraulics, Ammertech, Bönnekamp, Douwes International, Gimex, Tradinco Instruments en Kin Pompentechniek behoren tot de groep.

2 reacties op “Indutrade breidt uit met Zijtveld Grijpers

  1. D Cornelis schreef:

    Graag naam verdeler van sorteergrijpers voor Belgie aub

  2. Tom van der Meer schreef:

    U zou kunnen informeren bij Zijtveld Grijpers zelf in ’s-Graveland. Zie: http://zijtveld-grijpers.nl/index.php?page=contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven