InduTeq verbetert integratie met technisch onderwijs • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

InduTeq verbetert integratie met technisch onderwijs

De Stichting Introductie Nieuwe Technologie, voorheen INTech, kiest voor een andere naam en een nieuwe website. Met ingang van 10 april 2006 is de stichting onder de naam InduTeq verder gegaan en lanceert www.induteq.nl. Het betreft een nieuwe naam voor een oude bekende die zich blijft inzetten voor de introductie, integratie en implementatie van nieuwe technologie in het technische beroepsonderwijs.

De doelstelling van de stichting, het vooral vakinhoudelijk bijscholen van docenten in het technische beroepsonderwijs, blijft speerpunt. Lag de focus voorheen vooral op mbo-docenten, in de toekomst wil InduTeq het werkterrein mogelijk uitbreiden naar de bijscholing van vmbo-docenten.

Nieuwe website

De website ontsluit informatie over de projecten industriële automatisering, bustechnologie, telecom/ict, domotica en mechatronica. De resultaten van lopende en al opgeleverde projecten in de vorm van leer- en lesmateriaal is voor iedere bezoeker van de website gratis beschikbaar.

Naast de projectinformatie zijn op de website links te vinden naar gerenommeerde bedrijven die samenwerken met InduTeq. Er bestaat voor docenten bovendien een mogelijkheid zich aan te melden voor een masterclass of workshop.

Via een nieuwsbrief stelt InduTeq projectgroepleden en belangstellenden op de hoogte van het laatste projectnieuws. Deze nieuwsbrief is uiteraard ook terug te vinden op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven