Industriële stofzuigers voor maakindustrie • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Industriële stofzuigers voor maakindustrie

Nilfisk toont efficiënte en innovatieve oplossingen op het gebied van reiniging voor de maakindustrie. De reinigingsmachines zorgen voor een schonere, veiligere en gezondere productie-omgeving. Nilfisk industriële stofzuigers dragen bij aan het schoonhouden van productie-, lijnen, machines en omgevingen.

Ze worden ingezet bij het opzuigen en verwijderen van spanen​ waarbij eventueel ook direct koelvloeistof gescheiden kan worden, zodat dit weer hergebruikt kan worden. Maar ook bij het continu afzuigen​ van afval in productielijnen.

Verder worden veiligheidszuigers gebruikt voor het opzuigen van gevaarlijke stoffen of voor het opzuigen van materialen in explosiegevaarlijke omgevingen, het doseren en vullen van machines met behulp van pneumatische transport systemen en voor het reinigen van vloeren zodat deze schoon en veilig blijven met schrobzuigmachines, veegmachines of combinatiemachines. Al deze oplossingen dragen bij aan het verhogen van de efficiëntie in de productie en het verlagen van de kosten.

Nilfisk staat in Hal 11 op stand E066.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven