Industrie Paris 2006 toont internationale innovaties • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Industrie Paris 2006 toont internationale innovaties

Tijdens de vakbeurs Industrie Paris 2006 vullen elf samenwerkende beurzen elkaar aan en bieden een totaaloverzicht van machines, materialen, onderdelen en oplossingen op het gebied van industriële technologieën.

Elk even jaar vindt deze vakbeurs plaats in de hoofdstad Parijs, elk oneven jaar in Lyon. De beursorganisatie heeft voor deze afwisseling gekozen zodat de beurs beter toegankelijk is op internationaal niveau. Dit jaar vindt de beurs plaats in Parijs, van 27 tot en met 31 maart 2006, in het beurscomplex Paris-Nord Villepinte.

De vakbeurs Industrie Paris 2006 verwacht 1500 exposanten, waarvan ongeveer 20% van buiten Frankrijk. Op ongeveer 110 000 m² beursoppervlakte vinden de bezoekers oplossingen en machines, onderdelen, producten en diensten voor elk stadium van het productieproces, van ontwerp tot productie. Industrie Paris 2006 is onderverdeeld in elf deelbeursen: Machine Outil (gereedschapsmachines), Inter Outil Expo (bewerking metaal, plastic en composieten), IND.ao (industriële automatisering), Soudage (lastechniek), Thermic (thermische warmtebehandelingen), Motek France (voor assemblage en automatische bediening), Control France (meet-, regel- en controletechnieken), Vision Show (Bijeenkomst voor technologie en toepassingen voor industriële beeldverwerking, Robotique (Europese bijeenkomst voor fabrikanten en gebruikers van industriële robotica) en tenslotte Form & Tôle (vormgeving en bewerking van plaatstaal en buizen).

Voor de bezoekers is een innovatief evenementenprogramma opgesteld, met onder meer dagelijkse workshops over robotica, industriële automatisering en vormgeving, de expositie Industrie 2020, gewijd aan toekomstige industriële technologieën met 15 verschillende thema’s, een aantal industrieprijzen voor exposanten met oplossingen ter verbetering van de industriële productiviteit en ten slotte het La Fête de l’Industrie voor het optimaliseren van contacten tijdens een feestelijke en muzikale avond met een Frans buffet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven