Ga naar hoofdinhoud

IMP importeert Sen Fung profileerlijnen

IMP Automation in Haghorst is sinds eind 2010 de importeur van Sen Fung profileerlijnen voor de Benelux. Deze fabrikant van afwikkelhaspels en profileerlijnen werd tot voor kort in de Benelux niet vertegenwoordigd.

Met het aanstellen van IMP Automation als  importeur wil Sen Fung haar aandeel op de Europese markt verder uitbreiden. Sen Fung uit Taiwan heeft meer dan 47 jaar expertise op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en verbetering van profileermachines die het bedrijf zelf produceert. Het bouwen van profileermachines voor de productie van ondermeer stalen buis, deurkozijnen, dakpanelen, dakpanpanelen, wandpanelen, T- profielen voor plafonds, metal stud profielen en diverse andere metaalplaat bouwmaterialen behoort tot de core business van het bedrijf.

 

 

profileren

De machines van Sen Fung kenmerken zich volgens IMP door de modulaire bouwwijze en de uitstekende prijskwaliteitverhouding (foto’s: IMP Automation)

 

IMP Automation

IMP Automation is al enkele jaren actief in de wereld van de plaatbewerkingsmachines maar hield zich tot op heden vooral bezig met upgraden en retrofitten van pons-, buigmachines en profileerlijnen. Naast het importeurschap verzorgt IMP Automation in samenwerking met Sen Fung ook de elektrische besturing, plaatsing,  inbedrijfstelling en service van de profileerlijnen. De machines worden geleverd met CE keurmerk en voldoen aan de geldende machinerichtlijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven