Hyundai-Wia geeft Dymato dealer award • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Hyundai-Wia geeft Dymato dealer award

Afgelopen mei, tijdens de open huis show van Hyundai-Wia in Zuid Korea, ontving Dymato uit Veendendaal een dealer award voor bijzondere verdiensten.

 

Dymato is leverancier van high-tech CNC-draaimachines en bewerkingcentra van fabrikanten, waaronder ook Hyundai-Kia. Met deze machines levert Dymato productieoplossingen waarmee rendements­verbeteringen in de verspanende productie kunnen worden gerealiseerd. Tijdens het open huis van Hyundai-Wia kregen slechts zestien van de 200 aanwezige dealers een onderscheiding. Slechts drie dealers afkomstig uit Europa behoorden tot die gelukkigen.

Ontvangst award Hyundai-kia.JPG

Theo Coffeng, directeur van Dymato neemt de dealer award in ontvangst (foto’s: Dymato)

 

Hyundai-Wia

Hyundai-Wia, onderdeel van de Hyundai Motor Group, gaat zijn machine tak verder uitbouwen. Ze willen in de komende jaren hun positie op de markt verbeteren, zowel op het gebied van innovatie als ook op productie en betrouwbaarheid. Dat houdt in dat er in 2014 een innovatiecentrum gebouwd wordt in Frankfurt (D). Om de productie en de kwaliteit van de machines te verhogen, worden alle productiemiddelen in de diverse fabrieken in Zuid-Korea door de modernste machines vervangen en een groot deel van die machines zijn al in gebruik genomen. Alle fabrieken zijn geheel gerenoveerd en Theo Coffeng, directeur van Dymato, was onder de indruk van de hoge investeringen in de fabrieken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven