Huvema op Metavak • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Huvema op Metavak

Huvema toont op de komende Metavak een selectie uit het basisprogramma aan werkplaatsbenodigheden en meeste recente noviteiten. Ook staat op de stand een XYZ machine met ProtoTrak besturing.

Op het gebied van werkplaatsinrichting gaat het om kasten, tafels en gereedschapswagens uit het Huvema BlueLine programma. Daarnaast is het assortiment werkplaatsapparatuur recent uitgebreid met een serie krachtige compressoren.

Veiligheidsproducten

Voor PBM omvat het Huvema-assortiment onder meer oorbeschermers, veiligheidsbrillen en veiligheidspetten. Ook professionele en hoogwaardige veiligheidsmatten zijn in diverse afmetingen en kwaliteiten leverbaar.

Met de uitbreiding van het assortiment met de serie Plano producten biedt het bedrijf populaire gereedschapskoffers, opbergers en veiligheidsproducten voor de vakman.

Kolomboormachines

In de categorie machines toont Huvema enkele populaire machines uit het basisprogramma evenals een aantal nieuwe industriële kolomboormachines. Het bedrijf staat ook met een XYZ machine met ProtoTrak besturing voor het produceren van enkelstuks of kleine series.

Huvema staat op stand J132.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven