Hurco op Professional MotorSport Keulen • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Hurco op Professional MotorSport Keulen

Hurco neemt op 16, 17 en 18 november deel aan de internationale vakbeurs Professional MotorSport World Expo die in Keulen (D) gehouden wordt. Juist in de auto- en motorsport zijn prototypes, enkelstuks en kleine series aan de orde van de dag en komt een Hurco machine volledig tot zijn recht.

Hurco staat op de Professional MotorSport World Expo met een vijf-assige Hurco VMX10U. In Nederland en Belgie heeft Hurco Nederland al diverse machines geleverd aan bedrijven die actief zijn in de auto- en motorsport. Maar ook internationaal bekende bedrijven als Williams F1 in Engeland en KTM Grand Prix Racing in Oostenrijk hebben meerdere Hurco machines staan voor prototyping en klein seriewerk.

 

Motorsportbeurs Keulen

Alle innovaties op het gebied van auto- en motorsport zijn te vinden op de Professional MotorSport World Expo in Keulen (foto: Paul Quaedvlieg)

 

De Professional MotorSport World Expo is een vakbeurs met ruim 230 exposanten, die is toegesneden op professionals die werkzaam zijn in de auto- en motorsport en is niet toegankelijk voor het gewone publiek. Het is een ontmoetingsplaats voor deze professionals om technologieën, innovaties en ideeën uit te wisselen. Bezoekers komen uit alle gelederen van de auto- en motorsport, vanaf karten tot Formule 1, van drag-racing tot off-road racing en van het racen met historische auto’s tot aan andere snelheidsevenementen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven