Nieuws

Hulp bij low cost sourcing

1

Emcon is toegetreden tot het leveranciersnetwerk van Verum. Door deze samenwerking kan het bedrijf als contractleverancier Verum-deelnemers ondersteunen bij low cost sourcing en internationaal ondernemen in Azië en Oost-Europa.

Dienstverlener Verum is het kennis- en informatienetwerk voor metaalbedrijven in Nederland. De organisatie houdt zich bezig met contractmanagement, consultancy en ondersteunende services.

Intermediair

Als partner voor de maakindustrie is Verum al meer dan 50 jaar intermediair in de metaalketen tussen enerzijds de deelnemende productiebedrijven en anderzijds de contractleveranciers.

Verum ondersteunt en faciliteert de deelnemende productiebedrijven die participeren in de Verum-organisatie. De gecontracteerde toeleveranciers leveren tal van technische producten en halffabricaten.

Daarnaast zijn er professionele toeleveranciers/dienstverleners die het dienstenpakket completeren op het gebied van onder meer internationale uitbesteding, logistiek & transportservices, metaalbewerking, scholing en opleiding.

“Verum-deelnemers hebben nu via het Verum-netwerk toegang tot een ervaren partner in global sourcing”, aldus Emcon.

Internationale uitbesteding

De kernactiviteit van Emcon is internationale uitbesteding van technische delen en samenstellingen die geproduceerd worden bij zorgvuldig geselecteerde productiepartners in onder andere Slowakije, Roemenië, China, India en Maleisië. Verspaningen mechanische assemblage zijn de belangrijkste disciplines.

Ook heeft Emcon leveranciers die gespecialiseerd zijn in activiteiten als machinebouw, las- en constructiewerk, gietwerk en plaatwerk. Naast industriële toelevering biedt Emcon ondersteuning aan bedrijven die zelf internationaler willen gaan opereren. Bovendien is leveranciersmarktonderzoek, partnersearch, projectontwikkeling en inkoopondersteuning mogelijk.

1 reactie op “Hulp bij low cost sourcing

  1. Christiaan romme schreef:

    Low cost countries als Vietnam bieden ook zeer goede mogelijkheden met 0% import tax/invoerrechten en zeer scherpe prijzen tegen hoogwaardige producten. ITEQ VN is 100% Nederlands investment en heeft een vestiging gespecialiseerd op metaal in Ho Chi Minh. Neem contact op met Christiaan Romme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven