Nieuws

HPS neemt PLCDirect over

HPS Industrial neemt PLCDirect Benelux over. Door de expertise te combineren, kan HPS Industrial nog beter inspringen op de laatste ontwikkelingen op het gebied van IoT en Industrie 4.0. Ook kunnen klanten voortaan voor alle industriële automatiseringsvragen en passende oplossingen bij HPS Industrial terecht.

Het samengaan betekent een steviger positie in de markt waardoor interne processen efficiënter kunnen verlopen. Daarnaast biedt HPS uitgebreider advies en een breder productaanbod, waaronder industriële PC’s, rack servers, PLC’s, HMI’s en industriële netwerken.

HPS Industrial zag in de overname een uitgelezen kans om uit te breiden en zich sterker te positioneren in de markt. Niet alleen sloot het portfolio naadloos aan op het bestaande aanbod, ook was de eensgezindheid in zowel bedrijfscultuur als marktbenadering van grote waarde.

HPS Industrial is leverancier van industriële computeroplossingen die worden gebruikt door fabrikanten en machinebouwers. PLCDirect Benelux is specialist in industriële automatisering.

Merkreputatie

Beide bedrijven bestaan al meer dan 25 jaar en hebben een sterke merkreputatie opgebouwd in de branche. De merken blijven dan ook allebei in de markt bestaan. Wel wordt alle bedrijfsactiviteit verplaatst naar het kantoor van HPS Industrial in Scherpenzeel.

“Voor klanten en de teams is het belangrijk dat we op dezelfde plek werken en dat we van elkaar leren”, aldus Pieter van Woerden, directeur van HPS Industrial. “Verder blijft iedereen zijn eigen werk doen en daarbij vanuit de bestaande bedrijfsnaam werken.”

“In de komende jaren kunnen we bekijken waar we door eventuele organisatieveranderingen voor klanten nog meer waarde kunnen bieden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven