HP en Deloitte werken samen in 3D-printen • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

HP en Deloitte werken samen in 3D-printen

HP Jet Fusion.

HP en Deloitte zijn een samenwerking aangegaan voor het implementeren van HP’s 3D-printsystemen in grote productieomgevingen. Dit om de digitale transformatie van de wereldwijde productie-industrie te versnellen.

De samenwerking combineert HP’s Jet Fusion 3D-printtechnologie oplossingen met Deloitte’s wereldwijde klantennetwerk, diepgaande relaties in de productie-industrie, uitgebreide ervaring in digitale processen en bewezen kwaliteit in supply chain-transformaties voor de grootste bedrijven in de wereld.

Met de samenwerking kunnen bedrijven sneller producten ontwerpen en produceren, maar ook een flexibelere supply chain inrichten en het productieproces efficiënter maken, aldus HP en Deloitte. Daarmee draagt de samenwerking volgens de partners bij aan meer innovatie, verbeterde time-to-market, kosten- en afvalreductie, en de concurrentiepositie van de bedrijven in de hedendaagse dynamische internationale markt.

‘Radicale transformatie’

“We staan aan de vooravond van de vierde industriële revolutie”, zegt Dion Weisler, president en CEO HP Inc. “Geen enkele sector in de wereldwijde economie ondergaat een dergelijk radicale transformatie als de US$12 biljoen grote productiemarkt. Bedrijven die investeren in digitale ontwikkeling geven hun concurrenten het nakijken. Verder bouwend op onze 3D-printtechnologie helpen we bedrijven, samen met Deloitte, om te transformeren en te winnen in deze nieuwe tijd.”

“De digitalisering van de wereldwijde productiemarkt heeft gevolgen voor bedrijven en consumenten over de hele wereld. 3D-printen speelt een belangrijke rol bij de fundamentele verandering van productie zoals we dat tegenwoordig kennen,” zegt Punit Renjen, global CEO Deloitte. “Deze samenwerking omvat twee uitzonderlijke merken en brengt HP’s leidende 3D-printplatform samen met Deloitte’s digitale productie-ervaring en wereldwijd klantbereik.”

‘Verbetert operatie’

De snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en het kostenplaatje van HP’s 3D-printoplossingen verbeteren de operatie bij een groeiende lijst van toonaangevende internationale bedrijven, waaronder BMW Group, Jabil, Johnson & Johnson, Nike en vele anderen, evenals een groot aantal productieservicebureaus in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Met de mogelijkheid om de kosten te verlagen, productiesnelheid en -flexibiliteit te verhogen, distributiegrenzen te vervagen en wereldwijd nieuwe markten te creëren, helpt 3D-printen bij het ontgrendelen van een nieuwe industriële revolutie.

Dit initiatief is onderdeel van HP’s en Deloitte’s langdurige samenwerking om de digitale transformatie binnen ondernemingen te versnellen. De samenwerking start in de VS en wordt daarna uitgerold naar andere continenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven