Nieuws

HP: 3D versnelt transformatie in productie

HP Jet Fusion.

3D-printoplossingen krijgen steeds meer ingang. HP geeft aan nieuwe Europese klanten te hebben verwelkomd, waardoor de digitale transformatie in de productie versneld wordt. Henkel wordt de eerste wereldwijde verkoper van HP Jet Fusion 3D printers. Dat is aangekondigd op de TCT Show 2017 in Birmingham. 

Nieuwe klanten van de 3D-printers van HP in Europa zijn onder meer Danfoss Group, ETH Zurich, Jaguar-Land Rover, KTM, en The Manufacturing Technology Center. Doel van de adoptie van het Multi Jet Fusion platform is het versnellen van innovatie, het reduceren van kosten en het verbeteren van de positie in de moderne digitaal georiënteerde economie. Doordat Henkel de eerste wereldwijde verkoper van HP Jet Fusion producten wordt, breidt het bedrijf het eigen productie-portfolio uit.

Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen, heeft HP het netwerk van verkooppartners uitgebreid met 15 nieuwe distributiepartners in Europa. Het programma omvat nu meer dan 30 geselecteerde, opgeleide en gecertificeerde partners in Europa. Er zijn ook ruim 25 HP 3D Printing Reference and Experience Centers, waaronder nieuwe locaties in Oostenrijk, Tsjechië, Denemarken, Portugal en Zweden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven