Open huis Toyoda zet horizontale bewerkingscentra centraal • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Open huis Toyoda zet horizontale bewerkingscentra centraal

Toyoda Machinery Europe toont diverse horizontale bewerkingscentra op het open huis in Krefeld (D) (foto: Toyoda)

Toyoda Machinery Europe, die door Landré in Nederland en België wordt vertegenwoordigd, organiseert op 25 en 26 februari een open huis in het democentrum in Krefeld (D). Bezoekers kunnen hier demonstraties en presentaties van diverse horizontale bewerkingscentra bijwonen.

De demonstraties zullen worden gegeven op een Toyoda FH-630SX-i machine met Cellro magazijn, op een Toyoda FH-500J machine. Tevens zullen de GE4i slijpmachine en een FV1165 verticale machine te zien zijn. De FH630SX-i is een horizontaal bewerkingscentrum met een 6000 min-1 spil. Optioneel kan de machine uitgevoerd worden met een hoog koppel 8000 min-1 of 15.000 min-1 spil. Deze machine heeft een dubbele kogelomloopspindel op de Y-en Z-as en een Meehanite gietijzeren frame voor verbeterde stijfheid. De FH500J is een compact, horizontaal hogesnelheids-bewerkingscentrum met een 15.000 min-1 spil.

Thermische compensatie

Toyoda’s gepatenteerde thermische verplaatsingssensoren compenseren de warmte-uitzetting van de kogelomloopspillen tijdens de bewerking. Door deze technologie blijven de hoge toleranties voor elke bewerking behouden.

Inschrijven voor het open huis van Toyoda kan op de site van Landré.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven