Ga naar hoofdinhoud

Hoogvolume-verspaning van Korloy

De Zuid-Koreaanse fabrikant van gereedschappen Korloy introduceert de Power Buster. Deze voorfrees is compleet nieuw ontwikkeld en kan door een grote aanzetsnelheid en freesdiepte op hoge snelheid veel materiaal frezen. De snijkanten van de wisselplaten bevatten spaanbrekers die voor een grotere productiviteit zorgen dan conventionele ISO-frezen.

Door de bijzondere geometrie en het ontwerp van wisselplaten beschikken de hoge snelheidsfrezen van Korloy over een goede stabiliteit en lange levensduur. De spaanbrekers breken de spanen in kleinere stukken, waardoor er een goede spaanbeheersing is. Minder storingen en een langere levensduur zijn het gevolg. Er zijn twee instelhoeken (45° en 80°), waardoor de wisselplaten flexibel zijn in te zetten, ook op kleinere bewerkingsmachines met minder vermogen.

 

Korloy Power Buster

Hoge spaanvolumes zijn mogelijk met de nieuwe Power Buster van Korloy (foto: Korloy Europe)

 

De Power Buster is een ‘allround’ inzetbaar stuk gereedschap en geschikt voor de gangbare staalsoorten, staallegeringen en gietwerk. Door de grote nauwkeurigheid kan de Power Buster ook voor nafrezen ingezet worden. Korloy Europe is gevestigd in Frankfurt am Main (D).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven