Hoofdkantoor Style CNC Machines bijna klaar • Metaal Magazine
Nieuws

Hoofdkantoor Style CNC Machines bijna klaar

Het nieuwe bedrijfspand van Style CNC Machines in Bunschoten-Spakenburg nadert voltooiing. Vorige week is het opvallende pand opgeleverd en is de sleutel uitgereikt. Dit was exact een jaar nadat de eerste paal de grond in ging.

Het betekent overigens nog niet dat alle werkzaamheden klaar zijn. Er wordt nu nog hard gewerkt om de vloeren te leggen en de kranen in het pand te hangen.

De sleutel van het nieuwe pand is uitgereikt.

Vervolgens komt het meubilair en daarna kan de verhuizing vanuit het verderop gelegen pand beginnen. Ondanks corona gaan de werkzaamheden gewoon door.

Het 6000 m2 pand oogt licht en heeft veel glas. De nieuwbouw herbergt een assemblagehal, kantoren en een magazijn. Ook een parkeergarage is in het pand ondergebracht.

Experience Center

De nieuwbouw krijgt bovendien een experience center van ruim 350 m2 waar potentiële binnen- en buitenlandse klanten alle CNC-machines en Style-besturingssoftware kunnen bekijken, testen en ervaren. Dit experience center heeft een glazen gevel en bevindt zich in het midden van het pand.

De fabriek wordt volgens Style CNC Machines zo ingericht dat de meest moderne productie- en montagetechnieken kunnen worden toegepast die afgestemd zijn op een zo efficiënt mogelijke interne logistiek.

Het pand van bovenaf (foto’s: Style CNC Machines).

Flink ruimer

De assemblagehal heeft lichtstraten op het dak om daglicht toe te laten. Twee kranen van 20 ton en twee van 10 ton moeten de assemblage- en logistieke werkzaamheden vergemakkelijken.

De nieuwbouw, op een zichtlocatie aan het water, is flink ruimer dan het bestaande pand, dat in omvang net zo groot is als het nieuwe experience center.

Style CNC Machines ontwikkelt in samenwerking met haar klanten CNC draai- en freesbanken met de eigen CNC besturingssoftware.

Lees ook:

Nieuwe locatie voor Style CNC Machines (20 november 2018)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven