Hexagon-onderhoudscontract voor meetarm • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Hexagon-onderhoudscontract voor meetarm

Hexagon Absolute Arm Maintenance Factory.

Hexagon Manufacturing Intelligence komt met onderhoudscontracten voor de Absolute Armen. Het bedrijf stelt dat deze meetarmen technologisch complexe precisie meetapparaten zijn. En dat ze dus, net als bijvoorbeeld een auto, regelmatig periodiek onderhoud nodig hebben om optimaal te kunnen blijven functioneren.

Onderhoudsprogramma’s leiden tot een aanzienlijke verlenging van de operationele levensduur van de Absolute Arm en leveren een aanzienlijke kostenbesparing, doordat het apparaat langer meegaat en er minder uitval is. Om deze reden biedt Hexagon Manufacturing Intelligence haar relaties verschillende van dergelijke onderhoudscontracten aan.

De onderhoudscontracten dragen eraan bij dat de metrologie-apparatuur in perfect werkende staat wordt gehouden, terwijl tegelijkertijd ongewenste en onvoorziene uitvaltijd wordt voorkomen, aldus Hexagon. Het bedrijf biedt hiermee kwaliteit en stabiliteit in het productieproces.

Gebruiksvriendelijk en mobiel

De Hexagon Absolute Arm zorgt voor productiviteitsverbetering. Deze meetarm is ontworpen met de hoogste gebruiksvriendelijkheid en mobiliteit als uitgangspunt. Daarbij kent de Hexagon Absolute Arm een zeer hoge flexibiliteit met ruim 100 accessoires voor tasterpunten beschikbaar voor contactmetingen, waaronder rechte tasters, hoektasters, contacttasters en infrarode buistasters.

Bij aanschaf van deze arm verzekert de gebruiker zichzelf dan ook van één van de meest kwalitatieve arm in zijn soort, stelt Hexagon. Niet alleen bij aanschaf de beste maar altijd optimaal van kwaliteit door de nieuwe Hexagon Service.

Storing is tijdverlies

Het is van essentieel belang dat meetsystemen in een perfect werkende staat worden gehouden omdat elke storing kan leiden tot aanzienlijk tijdverlies en extra kosten, aldus het bedrijf.

In de drukke, dagelijkse praktijk van het moderne productiebedrijf kan de geleidelijke achteruitgang van metrologieapparatuur over het hoofd worden gezien, of is deze vaak niet waarneembaar, totdat dit leidt tot foutieve resultaten en een onbetrouwbare werking.

Kortingen en leenarm

Bij de nieuwe contracten biedt de producent van metrologie hard- en software online en offline ondersteuning, preventief onderhoud, jaarlijkse kalibratie, kortingen bij herstelwerkzaamheden en veel meer voordelen. Tevens behoort de aanwezigheid van een leenarm, in periodes wanneer dat nodig is, tot de mogelijkheden.

Deze nieuwe service volgt op de introductie van de nieuwe RS6-laserscanner voor de nieuwe generatie draagbare Absolute Arm meetarmsystemen.

Lees ook:

Nieuw topmodel 3D-laserscanner Hexagon (20 augustus 2019)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven