Hevami toont oppervlaktetechnieken • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Hevami toont oppervlaktetechnieken

Hevami besteedt tijdens de Metavak aandacht aan diverse mechanische oppervlaktetechnieken zoals stralen, ontbramen, schuren en polijsten. Dit jaar wordt er extra aandacht besteed aan het leveringsprogramma van NS Maquinas, dat gericht is op het schuren (finishing) van buizen.

Middels het type ML100 kunnen zowel ronde als ovale buizen bewerkt worden. De planetaire aandrijving maakt het mogelijk om zowel ronde als gebogen buizen te bewerken. Tijdens de beurs zal zowel de ML100 buizenschuurmachine als de allround schuurmachine type LB50 worden gedemonstreerd.

 

Auer

Daarnaast zal er ondermeer een injectie straalcabine (type ST 1000 J) van het Duitse fabrikaat Auer getoond. Het leveringsprogramma van Auer bestaat uit een aantal standaard cabines maar veelal wordt ook geheel op klantspecificatie gebouwd.

 

Löwer

Verder wordt er een doorloop bandschuurmachine getoond van Löwer. De 150 mm brede machine is bijvoorbeeld geschikt om vlak materiaal te schuren zoals vierkante- en rechthoekige buizen. Daarnaast kan hij ook ingezet worden om stans- en lasersnijdelen te ontbramen en is hij inzetbaar voor verschillende materialen zoals staal, rvs, aluminium en messing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven