Ga naar hoofdinhoud

Het Packhuys is 15.000ste lid van Metaalunie

Van links naar rechts: Adriaan Vonk (directeur Dienstverlening en Branches Metaalunie), Fried Kaanen (voorzitter Metaalunie), Pierre Hagenaars (directeur Het Packhuys) en Jos Kleiboer (directeur Beleid Metaalunie (foto Sander van der Torren).

Het Packhuys in Halsteren is officieel verwelkomd als 15.000ste lid van Metaalunie. Pierre Hagenaars, de trotse directeur van het bedrijf, nam de bijbehorende plaquette in ontvangst. Dit gebeurde tijdens een speciaal werkbezoek van de Metaalunie-directie Jos Kleiboer en Adriaan Vonk, en Metaalunie-voorzitter Fried Kaanen.

Hagenaars gaf een rondleiding door zijn Noord-Brabantse bedrijf dat leverancier is van kwalitatief hoogwaardige doseersystemen, verpakkingsmachines en complete verpakkingslijnen voor de voedingsmiddelen verwerkende- en verpakkende industrie.

“Het Packhuys is een professioneel, innovatief en klantgericht bedrijf, met 14 gedreven en enthousiaste medewerkers die allemaal streven naar het verlenen van service met een grote S”, vertelde Hagenaars tijdens de rondleiding.

“Dit realiseren we door een flexibele en oplossingsgerichte opstelling, gecombineerd met een no-nonsense mentaliteit. We beschikken over een eigen werkplaats en volledig ingerichte demonstratieruimte met diverse doseer- en verpakkingsmachines.’

Ondernemen in plaats van stilzitten

De mkb-maakindustrie staat er dit jaar goed voor, stelt Metaalunie. Dit ondanks de coronapandemie in 2020 en 2021. Ondernemers keken na een onzekere periode weer vrij snel optimistisch naar de toekomst. Ze schikten zich moeiteloos naar de coronamaatregelen, namen pragmatisch het heft in eigen hand en gingen verder met ondernemen in plaats van stilzitten.

Alle mkb-maakbedrijven in Nederland genereren samen een omzet van zo’n 30 miljard euro en bieden werkgelegenheid aan ruim 180.000 vakmensen, stelt Metaalunie. “Ze maken producten en leveren diensten die onmisbaar zijn voor de hele keten van de maakindustrie, wereldwijd.”

Dienstverlening Metaalunie

“Dat maakt de mkb-maakindustrie een sector waar niemand omheen kan en waar Metaalunie dan ook uitermate trots op is.” De 15000 leden maken in groeiende mate gebruik van dienstverlening van Metaalunie. Het helpt ze verder met ondernemen, innoveren en ontzorgt ze in grote mate.

Metaalunie richt haar activiteiten op bedrijven in de Metaal en Techniek in uiteenlopende sectoren, zoals machine- en apparatenbouw, metaalwaren, meet- en regeltechniek, elektronica, engineering, las- en constructiewerk, gereedschappen, gietwerk, jachtbouw, verspaning, plaatbewerking, landbouwmechanisatie, revisie en onderhoud, en ook handel en service.

Van links naar rechts: Adriaan Vonk (directeur Dienstverlening en Branches Metaalunie), Fried Kaanen (voorzitter Metaalunie), Pierre Hagenaars (directeur Het Packhuys) en Jos Kleiboer (directeur Beleid Metaalunie). (Foto Sander van der Torren)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven