Hermle toont mogelijkheden van vijf-assig simultaanfrezen (met film) • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Hermle toont mogelijkheden van vijf-assig simultaanfrezen (met film)

Medio maart tijdens de Techni-Show te Utrecht heeft Hermle in hal 12 de mogelijkheden van het vijfassig simultaanfrezen gedemonstreerd op een C 40 U. De geëxposeerde machine is verkocht aan Bierens Machinefabrieken te Tilburg.

De C 40 U van Hermle is een vijf-assige machine met een NC-gestuurde zwenkrondtafel met een machinebereik van 850 mm x 700 mm x 500 mm (X x Y x Z). Een gebruiker van deze machine kan kiezen uit verschillende spiltoerentallen met als maximaal toeren 40 000 min-1. Tijdens de beurs in Utrecht werden de mogelijkheden van het simultaanfrezen getoond aan de hand van een complex, schoepvormig werkstuk. Opvallend tijdens het vijfassig simultaanfrezen zijn de onverwachte machinebewegingen om de complexe vormen te maken.

Om dit filmpje te kunnen bekijken is Flash Player 8 vereist. U kunt deze gratis downloaden. Het kan zijn dat u om de nieuwe functies te kunnen gebruiken de browser moet sluiten en opnieuw openen of de computer moet herstarten. Onze excuses voor het – eenmalige – ongemak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven