Hermle toont grote C52 vijfasser op TechniShow • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Hermle toont grote C52 vijfasser op TechniShow

De C52 U is een groot vijfassig bewerkingscentrum van Hermle. De machine is vorig jaar geïntroduceerd en de eerste machine wordt na de TechniShow geleverd aan Holga Metaaltechniek in Doetinchem (foto: Hermle)

Tijdens de TechniShow kunnen bezoekers op de stand van Hermle de C52 U aanschouwen. Dit vijfassige bewerkingscentrum is vorig jaar tijdens de Hausausstellung in Gosheim (D) geïntroduceerd. Hermle biedt de C52 in een vijfassige freesuitvoering (C52 U) en als vijfassig bewerkingscentrum voor frees- én draaibewerkingen (C52 U MT, MT staat voor millturn) aan.

De C52 U is gebouwd volgens de bekende bouwwijze van Hermle: een gemodificeerde gantry-machine met bovenliggende geleidingen met drie assen in het gereedschap en de twee andere assen (de rotatie-assen) in de draaizwenktafel. Het bewerkingscentrum is geschikt voor werkstukken met een massa tot 2.000 kg. Net zoals alle machines van Hermle is de C52 U op verschillende manieren te automatiseren (met palletwisselaar of robots) en zijn er extra gereedschapmagazijnen beschikbaar.

C22 U

Hermle presenteert daarnaast ook de C22 U op de TechniShow. Dit is een compacter bewerkingscentrum, waarmee tevens vijfassig bewerkt kan worden. Het bereik van de machine is 450 mm x 600 mm x 330 mm (XxYxZ).

Een compacte vijfasser van Hermle, de C22 U, wordt ook op de TechniShow gepresenteerd (foto: Hermle)
Een compacte vijfasser van Hermle, de C22 U, wordt ook op de TechniShow gepresenteerd (foto: Hermle)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven