Nieuws

Hermle draait met zwenktafel in elke positie

De machinegroottes C 50 U dynamic en de C 42 U dynamic van Hermle zijn vanaf nu ook leverbaar in een MT-uitvoering. Dus als machines met een geïntegreerde draaitafel voor gecombineerde draaifreesbewerkingen. Binnenkort presenteert Hermle de C 50 MT tijdens de Hausaustellung in Gosheim (D).

De MT in de benaming van de beide Hermle machines verwijst naar MillTurn. Het zijn vijfassige machines voor het combineren van draai- en freesbewerkingen.  Het bijgevoegde bestand geeft meer informatie en technische details.

Buitendraaibewerking Hermle C 50 U MT dynamic

Heel bijzonder aan de nieuwe draaifreescentra van Hermle is dat de draaibewerking niet alleen uitgevoerd kan worden in de 0°- of de 90°-positie, maar in elke willekeurige positie van de NC-zwenkrondtafel (foto’s: Hermle).

 

Hausaustellung Hermle

De Hausausstellung is dit jaar van 21-24 april bij Hermle in Gosheim (D). Naast het draaifrezen introduceert Hermle ook een nieuwe,  grote vijf-asser: de C 60 U. In ons land heeft Hermle een vestiging in Venlo. De video toont het frezen van kroonwielen tijdens de vorig huisshow van Hermle in 2009.

Hermle C 50 U MT dynamic

Het nieuwe bewerkingscentrum C 50 U MT dynamic van Hermle. De rondtafel van de draaizwenktafel is uitgevoerd als draaistation voor draaifreesbewerkingen. Bij de C 50 U MT dynamic kan deze roteren met maximaal 500 omwentelingen per minuut.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven