Handtmann met horizontale HBZ naar EMO • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Handtmann met horizontale HBZ naar EMO

Tijdens de EMO Hannover 2011 demonstreert Handtmann in hal 12 de HBZ CompactCell. Dit horizontale bewerkingscentrum is eind vorig jaar voor het eerst gepresenteerd tijdens de AMB 2010 in Stuttgart (D). Handtmann biedt de CompactCell nu aan met drie verschillende automatiseringssystemen.

De CompactCell van Handtmann is geoptimaliseerd rondom de spaanbeheersing. Gekozen is voor een verticale opspanning met een horizontale spil. Voor de automatisering van de CompactCell kan een gebruiker kiezen uit machine-uitvoeringen met een portaalkraan, met een railsysteem of met een geïntegreerde palletwisselaar zoals we die kennen van de Handtmann AeroCell. De uitvoering met wisseltafels op rails is door Handtmann al een aantal keren verkocht. Een gebruiker kan kiezen uit tafelafmetingen 2 m x 1m, 3 m x 1m of 4 m x 1m.

 

Handtmann width =

De Handtmann HBZ CompactCell met palletwisselaar tijdens de vakbeurs AMB 2010 in Stuttgart (D). In ons land wordt Handtmann vertegenwoordigd door Dymato (foto: Reinold Tomberg). Bijgaande video is ook gemaakt tijdens de AMB en geeft meer informatie over de CompactCell

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven