Hamming-Bluemink (VVD) naar FME • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Hamming-Bluemink (VVD) naar FME

Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink wordt per 15 november aanstaande de nieuwe voorzitter/algemeen directeur van FME. Het bestuur van de Vereniging FME-CWM heeft vandaag besloten de politica als opvolger voor Jan Kamminga voor te dragen aan de Algemene Ledenvergadering, die op 14 november formeel beslist over haar benoeming.

Ineke Dezentjé Hamming (56) was de afgelopen acht jaar lid van de Tweede Kamerfractie van de VVD. Zij beheerde onder andere de portefeuilles belastingen, pensioenen, export en handelspolitiek. Daarvoor was zij 25 jaar werkzaam in het bedrijfsleven, onder meer als Algemeen Directeur bij het Rotterdam Port Promotion Council en bij Van Leeuwen Buizen Groep. Ook is zij onder andere commissaris van Zeeland Seaports.

 

Gezichtsbepalend

Dezentjé: “Ik zie er enorm naar uit mij in te zetten voor de Nederlandse industrie die naar ik verwacht gezichtsbepalend zal zijn voor de innovatiekracht en daarmee de economische positie van Nederland. Veel van mijn werkervaring uit het verleden komt samen in deze functie. Ik voel mij vereerd dat FME mij de juiste persoon acht om dit de komende jaren op mij te nemen.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven