Nieuws

Haas toont nieuwe machines tijdens EMO

Haas Automation toont tijdens de EMO enkele nieuwe machines. Bezoekers kunnen tijden de beurs kennis maken met onder andere de boor- en tapmachine DT-1, het compacte SK-40 horizontaal bewerkingscentrum ES-5-4T (foto) en de draaibank ST-30.

De kleine maar efficiënte Haas DT-1 boor- en tapmachine is een van de recentste innovaties van het bedrijf. De DT-1 is een compacte en snelle boor- en tapmachine die alle CNC-freesmogelijkheden biedt.

 

Horizontaal bewerken

De Haas ES-5-4T is een compact SK-40 horizontaal bewerkingscentrum met een VBC-achtige omkasting voor een goed zicht op alles en voor gemakkelijkere toegang door de operator. Het HBC ES-5-4-T is een vierassige versie van de machines uit de ES-5 serie en biedt verplaatsingen van 1.016 mm x 457 mm x 558 mm en een T-gleufrotatietafel van 1.016 mm x 381 mm.

 

Zwaar draaiwerk

De nieuwe Haas ST-30 is ontworpen voor zwaar draaiwerk en biedt een extreme stijfheid en hoge thermische stabiliteit. De machine heeft een maximale draaicapaciteit van 533 mm x 660 mm. De maximale zwaaidiameter boven het bed is 806 mm en de maximale zwaaidiameter boven de kruisslede bedraagt 527 mm.

 

De EMO 2009 wordt gehouden van 5 tot en met 10 oktober in Milaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven