Nieuws

Met Haas naar de F1

Haas F1.
Haas F1.

Bezoekers kunnen bij Haas Factory Outlet op de TechniShow kaarten winnen voor één van de F1 races in 2019. Speciaal voor deze gelegenheid zal de F1 racewagen van Haas op de stand te zien zijn.

Haas Automation zal daarnaast de laatste nieuwe machines presenteren. High-light daarbij is de Haas DS-30Y CNC draaimachine met subspindel en nieuwe BMT turret. De aandrijving van de tooling is in de turret gebouwd en zorgt dankzij de directe overbrenging voor een hogere stabiliteit. Dankzij de combinatie van een subspindel en een Y-as en C-as biedt de DS-30Y extra bewerkingsmogelijkheden, zoals uit het midden frezen, boren en tappen. De BMT65 turret biedt plaats aan 12 gereedschappen.

CNC draaimachine

Tweede high-light is de Haas ST-15Y CNC draaimachine, een upgrade van de ST-15. Met een grotere doorlaat van 63,5 mm, 305 mm draaidiameter, 406 mm draailengte, Y-as en aangedreven gereedschappen, biedt Haas met de ST-15Y een zeer compleet uitgevoerde draaimachine.

Bewerkingscentrum

Op het gebied van 5-assig bewerkingen toont Haas het succesmodel UMC-750, een 3-assig bewerkingscentrum met een 2-assige rotatietafel. De rotatietafel is van +110º tot -35º kantelbaar en kan 360º verdraaien en biedt daarmee de mogelijkheid werkstukken compleet 5-assig simultaan te bewerken. De machine is uitgerust met een in-line direct aangedreven hoofdspil met een maximaal toerental van 15.000 omw/min. Het in-line systeem van Haas koppelt de hoofdspil direct aan de motor om warmteontwikkeling te beperken, de krachtoverbrenging te verhogen en uitstekende oppervlaktenabewerking te bieden.

Boor-/tapcentrum

Voor wie voordelig 5-assig wil bewerken biedt Haas de oplossing met het DT-1 boor-/tapcentrum uitgerust met een TRT-100 rotatietafel. De DT-1 is een kleine, zeer compacte en zeer snelle machine, dankzij de hoge ijlgang van 60,9 m/min op alle assen en acceleratie-/decelaratiesnelheden van 1G. De in-line direct aangedreven BT-30 hoofdspil biedt een maximaal toerental van 15.000 omw/min en laat gesynchroniseerd tappen toe tot 5.000 rpm.

Haas Factory Outlet staat op de TechniShow in Hal 12, stand C072.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven