Gratis toegang Aluminium 2014 in Düsseldorf • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Gratis toegang Aluminium 2014 in Düsseldorf

Een groot aluminium product op de vorige editie van Aluminium in Düsseldorf (foto: © 2014 Reed Exhibitions Deutschland GmbH)

Van 7– 9 oktober 2014 is het weer mogelijk om de beurs Aluminium te bezoeken in Düsseldorf (D).  Circa 30 Nederlandse bedrijven zijn dit jaar op vertegenwoordigd. De vlag wordt aangevoerd door het Holland Aluminium Paviljoen in hal 11H35. Hier presenteren zestien bedrijven zich met het Aluminium Centrum als middelpunt. Met bruto 1.000 vierkante meter is dit het grootste lande inzending op Aluminium 2014.

In hal 13H50 is de expositie van de European Aluminium Award Industrial Design & Engineering 2014 waar veel inzendingen uit o.a. Nederland zijn te bewonderen. Verspreid over de beurs presenteren een aantal  Nederlandse bedrijven zich met een individuele stand. Het Aluminium Centrum zelf is aanwezig met een infodesk in het Holland Aluminium Paviljoen waar bezoekers informatie krijgen over de mogelijkheden van de Nederlandse aluminium industrie.

Voor alle leden en relaties van het Aluminium Centrum is toegang tot deze beurs gratis.Ga naar www.aluminium-messe.com/voucher. Click op ‘Register for Aluminium 2014’. Registreer uzelf en log daarna in met onderstaande code: k58k-kt9g-6hhp-pxwe. Volg de stappen in het menu en print uw ticket uit. Op de beurs kunt u hiermee uw toegangsbadge eenvoudig afhalen.

Gelijktijdig met Aluminium 2014 is ook de Composites Europe te bezoeken in Düsseldorf. De foto hieronder geeft een impressie van de editie in 2012:

Behrendt & Rausch Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven