Nieuws

Gratis EMO e-ticket bij Metaal Magazine

De vorige EMO in Hannover in 2013 (foto: Deutsche Messe).

De spanning loopt op. Nog minder dan 3 weken te gaan en dan barst de EMO in Hannover weer los. Metaal Magazine geeft lezers de mogelijkheid gratis vooraf hun e-ticket te bestellen. De EMO wordt gehouden van 18 tot en met 23 september 2017.

EMO is de belangrijkste indicator voor ontwikkelingen in de wereld van de metaalbewerking. Professionals uit de hele wereld en uit alle branches van de metaalbewerking komen naar de vakbeurs.
Voor exposanten is de EMO een belangrijk platvorm om hun innovaties aan de wereld te tonen. Beursbezoekers zien er dan alle van belang zijnde technische trends en innovaties en kunnen deze live in werking zien.

Intelligente oplossingen

‘Connecting systems for intelligent production’ is het thema van de beurs. Meest in het oog springende trend is dat de digitalisering doorzet. Industrie 4.0 en Smart industry bieden nieuwe uitdagingen en kansen voor de moderne productietechnologie. Als reactie zoeken ondernemers intelligente oplossingen om hun productieprocessen te verbeteren en om in de toekomst op internationaal niveau mee te kunnen blijven draaien. Digitalisering, automatisering van de productieprocessen en een slimme koppeling van alle onderdelen binnen een netwerk, zowel binnen een bedrijf als tussen bedrijven, wordt meer dan ooit essentieel in de dagelijkse bedrijfsvoering.

De organisatie verwacht dit keer nieuwe records te zetten. Zo stond de teller begin juni al op meer dan 2.000 standhouders, samen goed voor 177.000 m2 geregistreerd beursoppervlak, verdeeld over 20 hallen. Met name Aziatische standhouders willen groter uitpakken dan ooit. In 2013 kwamen er 143.000 bezoekers uit de hele wereld.

Behalve de beurs biedt EMO Hannover 2017 een aantrekkelijk nevenprogramma, bestaande uit diverse congressen en speciale tentoonstellingen.

Gratis e-ticket

Lezers van Metaal Magazine.nl kunnen nu gratis een e-ticket voor deze beurs aanvragen. Registratie kan snel en simpel door hier te klikken. U komt dan direct op de e-ticket registratie/activatie van de EMO-website zelf.

Nadat de registratie succesvol is afgerond, ontvangt u een persoonlijk ticket per e-mail om te printen (in DIN A4 formaat) en bij de ingang als entreekaart te laten zien. Dit e-ticket is dus alléén geldig als u zich vooraf heeft geregistreerd.

Het e-ticket is een dagkaart die tevens geldig is als vervoersbewijs in het openbaar vervoer naar en van het beursterrein in Hannover, op de dag dat het e-ticket wordt gebruikt.

 

Dossier EMO
Metaal Magazine

Gratis e-ticket

Plattegrond beurs

Meer info voor bezoekers

EMO-reisaanbieding Hannover Consultancy: 1 daagse chartervlucht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven