Gibac reinigt met 95 ºC en 14 bar • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Gibac reinigt met 95 ºC en 14 bar

Gibac Chemie toont tijdens de Techni-Show 2012 als noviteit de ‘Ph-Cleantec’. Normaliter is het reinigingsresultaat de som van temperatuur, tijd, mechanische krachten en chemie, maar bij de Ph-Cleantec is dat laatste aspect weggelaten. De reiniging vindt plaats met puur water, bij temperaturen rond 95 ºC en met drukken tussen 2 bar en 14 bar.

Om aan de behoefte aan reinheid tegemoet te komen brengt het Gibac Chemie ook de Pero vloedwasser en alkohol-dampontvetters op de markt, die met een combinatie van dompelen en sproeien met name is ontwikkeld voor producten met een complexe geometrie. Ook tijdens de onderdompeling in het wasbad blijven de sproeiers actief en zorgen voor een sterke turbulentie. Nieuw in het programma van zijn Gibac Chemie de ultrasoon installaties van MOC (zie de foto hierboven bij de intro van dit bericht)

 

 pero Gibac Techni Show

Het reinigen met sterke turbulentie in de Pero vloedwasser wordt door Gibac aangeduid als ‘floodwassen’. Voor hardnekkige vervuilingen kan het wasbad nog worden uitgerust met ultrasoon-elementen (foto’s: Gibac Chemie) 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven