GF Machining Solutions neemt Microlution over • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

GF Machining Solutions neemt Microlution over

Microlution is gespecialiseerd in het verspanen van micro-onderdelen met vijfassig frezen of laserbewerking (foto: Microlution)

GF Machining Solutions heeft onlangs Microlution uit Chicago (VS) overgenomen. Microlution is een specialist op het gebied van micro verspanen (frezen en lasertechnologie).

Het bedrijf Microlution is in 2005 opgericht door drie ingenieurs en is gespecialiseerd in vijfassig frezen en verspanen met een femtoseconde laser. De laser wordt toegepast bij boren en micro-snijden van werkstukken voor de lucht- en ruimtevaart-, medische- en automobielindustrie. De overname is in lijn met de strategie van GF Machining Solutions om het technologieportfolio voor de belangrijkste doelgroepen te verhogen. “Microlution heeft in korte tijd een bijzondere expertise op het gebied van micro verspanen verkregen. Dit vult heel goed het technologieportfolio van GF Machining Solutions aan”, aldus Yves Serra, CEO van GF. “We kijken ernaar uit om Microlution te ondersteunen in het uitbreiden van zijn aanwezigheid in de VS en wereldwijd.” Andy Phillip, President en Directeur van Microlution zegt: “We zijn enthousiast voor ons team, producten en technologie om onze krachten te bundelen met GF Machining Solutions. Met onze nieuwe partner kunnen we onze klanten nog beter bedienen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven