Gezond werk is werk zonder stress • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Gezond werk is werk zonder stress

Vanaf vandaag is de inschrijving geopend voor de Goede Praktijken Competitie ‘Gezond werk is werk zonder stress“. Het Nederlands Focal Point en het ministerie van SZW zijn op zoek naar goede voorbeelden van bedrijven of organisaties die op doeltreffende wijze stress op de werkvloer hebben aangepakt. Het is voor de twaalfde keer dat deze competitie wordt georganiseerd. De inschrijvingen moeten vóór 15 september binnen zijn. 

De awards worden toegekend aan in het oog springende en innoverende oplossingen voor de aanpak van werkdruk en werkstress. De inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury.

Te winnen prijzen

De te winnen prijzen zijn een juryprijs van € 2.000, een nominatie én een vliegticket voor de Europese Awards in Letland in 2015. De juryprijzen worden toegekend aan een bedrijf met minder dan 100 werknemers en aan een groter bedrijf. Daarnaast wordt een publieksprijs ter waarde van € 2.000 uitgereikt.  Deelname aan de Goede Praktijken Competitie levert blijvende aandacht en erkenning op tijdens de campagne ‘Herken de druppel: check je werkstress!’ van het Nederland Focal Point en het ministerie van SZW.

Europese Awards
De Europese Awards voor goede praktijken zijn een onderdeel van de Europese campagne ‘Gezond werk is werk zonder stress!’. Deze campagne wordt georganiseerd door het Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk (EU-OSHA). Het Nederlands Focal Point rolt de campagne in ons land uit in samenwerking met het ministerie van SZW onder de titel ‘Herken de druppel:  check je werkstress!’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven