GE Aviation ontvangt Award van Hexagon • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

GE Aviation ontvangt Award van Hexagon

Eric Hogarth neemt de prijs voor GE Aviation in ontvangst van Hexagon President en CEO Ola Rollén (foto: Hexagon)

GE Aviation, klant van Hexagon Manufacturing Intelligence, heeft een eervolle vermelding gekregen in het Hexagon-programma Shaping Smart Change Recognition, dat klanten beloont voor het uitmunten in visie, globaal leiderschap, partnerschap en innovatie. De kandidaten van dit jaar werden aangekondigd tijdens Innovation 360 op HxGN LIVE 2016 in Anaheim (VS), dat werd bezocht door meer dan 3.000 mensen.

GE Aviation, een wereldleider op het gebied van fabricage en onderhoud van straalmotoren, werd gehuldigd voor haar aandeel in de ontwikkeling van een hoogrendement contactloze meetoplossing voor de inspectie van luchtstroming langs de compressorbladen (blades) in vliegtuigmotoren.

Expertise

Hexagon Manufacturing Intelligence en de GE-teams hebben hard gewerkt afgelopen jaar om samen de inspectietijd voor de blades te halveren,” zei Eric Hogarth, Manager Inspection van GE Aviation. “Ik gaf Hexagon een uitdaging om op korte termijn de HP-O optische sensortechnologie toe te passen op schoepenmetingen en zij hebben daarop gereageerd. We hebben Hexagon aanwijzingen, een risicoanalyse en uitgebreide taken gegeven om een complete meetoplossing te leveren, en openhartige feedback gegeven.” Het systeem dat is ontwikkeld naar aanleiding van dit verzoek, resulteerde in een aanzienlijke reductie in cyclustijd van het inspectieproces van de compressorbladen. “GE Aviation is een veeleisende klant en met dit project daagden ze ons echt uit om onze technologie en expertise te gebruiken voor het ontwikkelen van een baanbrekend systeem,” zei Angus Taylor, President van Hexagon Manufacturing Intelligence Noord-Amerika. “We zijn geïnspireerd door hun visie en het doet ons plezier hen een eervolle vermelding te geven in het Shaping Smart Change programma van 2016.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven