Gasparini X-Press kantpers voor Nijssen • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Gasparini X-Press kantpers voor Nijssen

Gasparini X-200 afkantpers van Nijssen (foto: Metall)

Gebr. Nijssen uit Eindhoven heeft onlangs bij Metall, de leverancier van plaatbewerkingsmachines, een Gasparini X-Press kantpers besteld met een buigcapaciteit van 150 ton en een buiglengte van 3 m.

Het familiebedrijf is, naast de levering van winkelinrichtingsystemen, ook actief in industriële toelevering, met name voor de apparatenbouw. Daarvoor beschikt het bedrijf o.a. over drietal Gasparini kantpersen. “Vooral van het bomberingsysteem van Gasparini zijn we bijzonder gecharmeerd”, licht directeur Ger Nijssen sr. toe. “Onze oudste Gasparini kantpers in inmiddels meer dan twintig jaar in gebruik.”

Dit najaar

Metall, die de verkoop en service van Gasparini scharen en kantpersen op de Nederlandse markt verzorgt, zal de Gasparini X-Press dit najaar leveren. De X-Press 150-3000 heeft een Delem DA 66T touch-screen besturing en zeven bestuurbare assen, automatische gereedschapklemming, Reflex uitveringscompensatie (altijd dezelfde buighoek ongeacht de lengte van de plaat) en ACSG1 dynamische bombering. De machine wordt eveneens uitgevoerd met een speciale ondertafel, die het mogelijk maakt om opname voor Amada-Promecam en Wila buiggereedschappen door elkaar te gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven