GAB Metaal breidt machinepark uit • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

GAB Metaal breidt machinepark uit

GAB Metaal uit Bergeijk heeft geïnvesteerd in het machinepark. Het bedrijf heeft 2 Cellro Xcelerates geplaatst. De twee X20’s staan elk bij een Matsuura MX-520.

Mede-eigenaar Joep Geudens had eerder dit jaar een tweede Matsuura MX-520 aangeschaft voor werkstukken met een doorsnede van 520 mm en een hoogte van 510 mm.

Nu zijn bij allebei deze 5-assers dus een Cellro Xcelerate X20 geplaatst. “Zo blijven de machines identiek en zijn alle producten onderling uitwisselbaar”, motiveert Geudens zijn keuze.

Flexibeler en productiever

De dubbele combinatie van een Matsuura MX-520 5-assig verticaal freescentrum met een Xcelerate X20 robotcel maakt voor GAB Metaal flexibeler (manloos) en productiever werken mogelijk.

GAB Metaal levert onderdelen en halffabricaten voor afnemers in onder meer de medische industrie, grafische industrie en de landbouw. Het bedrijf gebruikt robotsystemen om flexibeler te kunnen produceren.

Komend najaar wordt er door Bendertechniek ook nog een grote Matsuura VX1000 (verticale freesmachine met een werkbereik XxYxZ van 1000x610x610 mm) geplaatst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven