Frankrijk partnerland Hannover Messe 2011 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Frankrijk partnerland Hannover Messe 2011

Frankrijk wordt officieel partnerland van de Hannover Messe 2011. De deelname heeft als motto ‘Innovatie voor een duurzame groei’ en legt zijn focus op de vakgebieden energie, duurzame mobiliteit en energetisch rendement.

Met Frankrijk heeft de Hannover Messe 2011 een sterke partner. Frankrijk is voor veel exposanten op de beurs een van de belangrijkste markten. Omgekeerd wil ‘ la douce France’ zich in Hannover presenteren als Europese industriële natie, die voor nieuwe im-pulsen voor een duurzame groei in Europa zorgt.

 

Betrekkingen verbeteren

De beursorganisatie verwacht dat de toch al nauwe economische betrekkingen tussen Frankrijk en Duitsland door de deelname als partnerland nog verder zullen verbeteren. Duitsland en Frankrijk onderhouden reeds sterke economische betrekkingen. In 2009 exporteerde Duitsland goederen ter waarde van in totaal 81,9 miljard Euro naar Frankrijk.

 

Organisatie

De deelname als partnerland wordt georganiseerd door UbiFrance, het Franse agentschap voor handelsbevordering. Deze organisatie levert nu al jaren een sterke bijdrage aan de Franse aanwezigheid aan de ‘beurs der beurzen’.

 

Partnerpresentaties

Als partnerland van de is het land van Marianne in 2011 de opvolger van Italië (2010), Zuid-Korea (2009), Japan (2008), Turkije (2007), India (2006) en Rusland (2005). De partnerpresentaties op de Hannover Messe bezorgen de betreffende naties meestal goed gevulde orderportefeuilles die tot in de miljarden kunnen lopen.

 

Kijk in ons digitale foto-album voor een fotoreportage van de Hannover Messe 2010.

 

De video toont een impressie van de Hannover Messe in 2009

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven