FPT zet in op ledenvoordeel • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

FPT zet in op ledenvoordeel

Voor de Federatie Productie Technologie (FPT) heeft het afgelopen jaar in het teken gestaan van een groeiende focus op de leden. Ook dit jaar zal deze trend worden doorgezet. Centraal daarbij staan de thema’s kennis (informatie en opleiding), actie (netwerk en evenementen) en service (belangen, vragen, voordelen, kortingen) die aansluiten bij de in 2010 bijgestelde missie.

Na in 2010 een start te hebben gemaakt met de mini-seminars zullen ook komend jaar verschillende seminars worden georganiseerd. Naast het overzicht ‘FPT Economische Indicatoren’ waar de belangrijkste Nederlandse, Duitse en Amerikaanse indicatoren voor de metaalsector staan opgesomd, werd verder de Barometer Productietechnologie geïntroduceerd.

 

FPT

FPT start met een voordeelpakket voor leden die deelnemen aan de Techni-Show: VIP-voorzieningen, extra parkeergelegenheid voor FPT-leden en hun gasten en verbeterde ondersteuning tijdens de opbouwdagen van de vakbeurs (foto’s: Paul Quaedvlieg en Reinold Tomberg)

 

Korting

Voor 2012 werd een forse verhoging van de korting voor leden op de Techni-Show-tarieven bedongen. Hiermee weten leden van de FPT zich verzekerd van een nog hogere korting op de vierkantemeter-tarieven tijdens de vakbeurs Techni-Show. .

 

College

Verder zal komend jaar ook het programma van het FPT College worden uitgebreid. Het college biedt een trainingen, workshops en cursussen waarop iedereen zich kan inschrijven. Het totale aanbod kan worden gevonden op de FPT-website. Tenslotte zal in 2011 de database met FPT-leden verder worden verbeterd en geschikt worden gemaakt voor integratie met toekomstige beurscatalogi.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven